Pesto Z Kolendry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Pesto z kolendry. Ten przepis sprawia, że 37 porcji z 19 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ser manchego, sok z limonki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Cilantro Pesto & Cilantro Yogurt Sauce, TILAPIA z PESTO z kolendry (TILAPIAn A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO), oraz Pesto Z Kolendry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń łodygi i nasiona z jalapeños i duże łodygi z kolendry.
W robocie kuchennym umieść 1/3 szklanki pestek dyni i 2 ząbki czosnku. Przykryć; procesować do drobno posiekanego.
Dodaj 1 jalapeño, połowę kolendry i 2 łyżki soku z limonki. Przykryć; przetworzyć aż do grubego przecieru. Przy uruchomionym robocie kuchennym wlej 1/2 szklanki oleju przez rurkę zasilającą; procesuj do uzyskania gładkości.
Łyżka pesto do średniej miski. Powtórz procedurę z pozostałą połową składników. Wymieszać z serem, solą i pieprzem. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce.