Pesto Szpinakowo-Bazyliowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc wypróbuj Pesto szpinakowo-bazyliowe. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis serwuje 14 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 18g tłuszczu i w sumie 183 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś orzeszki pinii, parmezan, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 121 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pesto Szpinakowo-Bazyliowe, Pesto Szpinakowo-Bazyliowe, oraz Pesto Szpinakowo-Bazyliowe {Bez Orzechów} dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść czosnek w robocie kuchennym; pulsuj, aż drobno posiekasz.
Dodaj szpinak, bazylię i orzechy włoskie. Puls do posiekania.
Dodaj ser, sól i pieprz. Kontynuuj przetwarzanie, stopniowo dodając olej stałym strumieniem.