Pesto Spaghetti Squash
Pesto Spaghetti Squash może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 159 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać jarmuż, squash spaghetti, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 40%. Podobne przepisy to Niskotłuszczowe Pesto Spaghetti Squash, Whole30 Spaghetti Squash z Pesto, oraz Spaghetti Squash Pesto Z Pomidorami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia.
Umieść skórkę squasha bokiem w dół na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec do gotowane przez, o 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić przez 10 minut. Gdy squash jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, zeskrobać mięso na pasma przypominające sznurek widelcem.
Umieścić w misce i odstawić.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotuj i mieszaj, aż cebula zacznie przeświecać. Wymieszać jarmuż i grzyby; zmniejszyć ogień do średnio niskiej.
Wymieszać w squasha, pozostałe 2 łyżki masła, sól czosnkowa, włoskie przyprawy i płatki czerwonej papryki; gotować przez 2 minuty.
Wyjąć z pieca i umieścić mieszaninę squasha w dużej misce.
Wymieszać oliwę z oliwek i pesto do mieszanki squasha. Powoli dodajemy starty parmezan, mieszając aż do równomiernego wymieszania.