Pesto-Ser Kozi
Pesto-kozi ser Spread może być tylko przyprawa szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 6,26 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 702 kalorie, 28g białka, oraz 63g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet balsamiczny, serek śmietankowy, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pasta Z Sera Koziego, Pasta z buraków i koziego sera, oraz Pasta Z Koziego Sera Pimiento dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetwarzaj wszystkie składniki w robocie kuchennym, aż będą gładkie. Schłodzić 2 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia lub zamrażać w szczelnych pojemnikach do 4 miesięcy.
Podawać z tostowanymi chipsami pita lub pokrojonymi w plasterki bagietkami.
Pesto Smażone Na Patelni-Kozi Ser
Rozprowadzić: uformować mieszankę serową na kłody i owinąć papierem woskowym; pokroić schłodzone kłody w 1/2-calowe rundy. Rund zanurzyć w lekko ubitym jajku; pogłębiać we włoskiej bułce tartej. Smażyć na średnim ogniu w odrobinie masła 1 minutę z każdej strony lub na złoty kolor i podawać na ciepło na chrupiącej, zielonej sałatce.