Pesto Rukola-Orzech Farfalle

Pesto z rukoli i orzecha włoskiego Farfalle może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 736 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka sera gorgonzola, kawałki orzecha włoskiego, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farfalle z pesto z rukoli, Krewetki Farfalle z pesto z rukoli, oraz Sałatka z kurczakiem i Farfalle z pesto orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wir razem rukola, skórka, czosnek, 1/4 szklanki orzechów włoskich, olej, sól, i pieprz w maszynce do mieszania, skrobanie wewnątrz miski w razie potrzeby.
Odcedzić makaron, rezerwując około 1/4 szklanki wody. Powrót makaron do garnka i dodać pesto, mieszając do powłoki. Wymieszaj pozostałe orzechy włoskie, ser, rodzynki i zarezerwowaną wodę z makaronu.