Pesto Grochowe Crostini
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać groch Pesto Crostini spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, groszek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pesto Crostini, Pesto Grochowe Crostini, oraz Pesto Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na pesto grochowe: Pulse razem groch, czosnek, parmezan, 1 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w robocie kuchennym. Po uruchomieniu maszyny powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż dobrze się połączą, około 1 do 2 minut. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do małej miski i odstawić.
W przypadku crostini: rozgrzej patelnię kuchenną lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Posmaruj obie strony pokrojonego chleba oliwą z oliwek i grilluj na złoty kolor, około 1 do 2 minut.
Przenieść chleb na czystą powierzchnię i rozprowadzić 1 do 2 łyżek przygotowanego pesto na każdym kromce.
Top z połówkami pomidorów i podawać.
* Cook ' s note: jeśli nie masz dzień stary chleb pod ręką, można wysuszyć świeże pieczywo, umieszczając plastry w nagrzanym piekarniku 300 stopni F, aż lekko chrupiące, o 5 protokół.