Pesto Deviled Eggs
Pesto Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 60 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pesto z bazylii, liście pietruszki, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pesto Deviled Eggs, Pesto Deviled Eggs, oraz Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka pokroić wzdłuż na pół. Do małej miseczki wrzucić żółtka; zacierać ludem.
Majonez i pesto wymieszać w żółtka, aż będą gładkie i kremowe. Białka napełnij mieszanką żółtkową, lekko ubijając. Przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Tuż przed podaniem udekoruj liśćmi bazylii.