Pestki Dyni Suszone Wiśnia Trail Mix

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj mieszankę suszonych pestek dyni. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 15g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Mieszanka grubej soli, wiśni, pestek dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać suszone wiśnie, można śledzić to danie główne z Bułeczki Owsiane Wiśniowe Bezglutenowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pestki Dyni Suszone Wiśnia Trail Mix, Pumpkin Seed Trail Mix, oraz Pumpkin Seed Trail Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem lub maty silikonowe do pieczenia.
W dużej misce, wrzucić nasiona dyni, migdały, i nasiona słonecznika i syrop, aż równomiernie pokryte.
Rozłóż orzechy i nasiona, w nawet pojedynczej warstwie, na wyłożonej blasze do pieczenia i doprawić solą do smaku.
Bake orzechy, mieszając kilka razy z łopatką lub drewnianą łyżką, aż tylko złoty, około 20 minut.
Orzechy ostudzić całkowicie na patelni, następnie dodać wiśnie i wrzucić do połączenia. Przechowywać schłodzoną mieszankę w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.