Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać perskie wypieki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 85 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz miód, wodę, pomarańczę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tah Dig (Ryż Perski), Ryż Perski, oraz Haroset Perski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połączyć orzechy włoskie, cukier i kardamon. Masło 9 na 9 na 1 3/4-calowe naczynie do pieczenia. Przykryj je bardzo lekko zwilżonym ręcznikiem i pozostaw pod przykryciem przez cały czas, gdy nie jest używany.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokrój filo na arkusze o wymiarach 8 na 11 cali.
3
Umieść 1 arkusz na raz na powierzchni roboczej i lekko posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
4
Umieścić 2 łyżki mieszanki przyprawy cukier-orzechy wzdłuż środka każdego liścia phyllo. Złóż każdy arkusz kilka razy wzdłuż, tworząc pasek o szerokości 1 cala, zamykając wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Zwiń każdy pasek, aby utworzyć cewkę i umieść płasko (strona cewki do góry) w przygotowanym naczyniu z boku, aby zapobiec rozwijaniu się. Powtórz całą procedurę z resztą arkuszy phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Posmaruj masłem i piecz w rozgrzanym piekarniku 350 stopni F przez 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
7
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem orzechów, i doprowadzić do wrzenia. Dusić przez 30 minut, schłodzić przez 10 minut, a następnie odcedzić.