Persillade z żeberek jagnięcych

Persillade z żeberek jagnięcych
Persillade z żeberek jagnięcych może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis daje 6 porcji po 1195 kalorii , 39 g białka i 108 g tłuszczu każda. Za 7,82 USD za porcję ten przepis pokrywa 33% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup pieprz, bułkę tartą, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. 9 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal możliwe do naprawienia). Podobne przepisy obejmują Grilled Chips of Lamb with Raw Vegetable Pasta Salad , Chips of Lamb With Parsley i LAMB AND KIDNEY HOT-POT .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 230°C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Lub 2 Duże żeberka Jagnięce, Pokrojone Na KawałkiLub 2 Duże żeberka Jagnięce, Pokrojone Na Kawałki
2
Umieść żeberka w brytfannie, tłuszczem do góry. Natrzyj wierzch oliwą z oliwek i posyp solą i pieprzem. Piecz jagnięcinę przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
W międzyczasie umieść pietruszkę i czosnek w misce robota kuchennego z ostrzem stalowym i miksuj, aż składniki zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj bułkę tartą oraz skórkę z cytryny i miksuj przez sekundę, aż składniki się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
5
Wyjmij jagnięcinę z piekarnika i szybko posyp mieszanką pietruszkową mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Skropić roztopionym masłem i od razu wstawić do piekarnika, piec przez kolejne 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjmij jagnięcinę z piekarnika i przykryj folią aluminiową. Odstaw na 15 minut, pokrój na podwójne kotlety i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn