Pernil Asado

Pernil Asado
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Pernil Asado. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 581 kalorii. Jeśli masz liść bananowy, sok pomarańczowy, łopatka wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj P. R. Pernil, Kubańska Pieczona Noga Wieprzowa: Pernil, oraz Wieprzowina Pieczona W Czosnku (Pernil) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sól, oregano i pieprz w małej misce.Wieprzowinę opłukać zimną wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi. Wykonaj 3 do 4 poziome nacięcia przez tłuszcz, tnąc, aż trafisz w ciało. Potrzyj wieprzowinę mieszaniną soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść w dużej plastikowej torebce, dodaj marynatę i obróć wieprzowinę do płaszcza. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce, obracając od czasu do czasu, przez 12 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Przeciąć liść bananowca na pół poziomo i nakładać się na dwa kawałki liścia tak, że z grubsza tworzą prostokąt o długości około 2 stóp i szerokości 1 stopy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
5
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i umieścić ją na liściach bananowca tak, aby krótkie i długie końce wieprzowiny i liście pasowały. Złóż na lewej i prawej stronie liści i zwiń wieprzowinę jak burrito, aby całkowicie otulać mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
6
Umieść zawinięty szew wieprzowy w dół w holenderskim piekarniku lub innym dużym garnku z grubym dnem z ciasną pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
7
Dodać wodę, przykryć, i piec, aż mięso jest przetargu widelec, o 2 do 3 godzin.Rozpakuj wieprzowinę, umieść ją w misce i, używając dwóch widelców, rozdrobnij na kawałki wielkości kęsa. Jeśli mięso jest suche, dodaj soki z patelni w razie potrzeby i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Podawać z ryżem i fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn