Pernil Asado

Pernil Asado
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Pernil Asado. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 581 kalorii. Jeśli masz liść bananowy, sok pomarańczowy, łopatka wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj P. R. Pernil, Kubańska Pieczona Noga Wieprzowa: Pernil, oraz Wieprzowina Pieczona W Czosnku (Pernil) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sól, oregano i pieprz w małej misce.Wieprzowinę opłukać zimną wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi. Wykonaj 3 do 4 poziome nacięcia przez tłuszcz, tnąc, aż trafisz w ciało. Potrzyj wieprzowinę mieszaniną soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść w dużej plastikowej torebce, dodaj marynatę i obróć wieprzowinę do płaszcza. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce, obracając od czasu do czasu, przez 12 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Przeciąć liść bananowca na pół poziomo i nakładać się na dwa kawałki liścia tak, że z grubsza tworzą prostokąt o długości około 2 stóp i szerokości 1 stopy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
5
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i umieścić ją na liściach bananowca tak, aby krótkie i długie końce wieprzowiny i liście pasowały. Złóż na lewej i prawej stronie liści i zwiń wieprzowinę jak burrito, aby całkowicie otulać mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieść zawinięty szew wieprzowy w dół w holenderskim piekarniku lub innym dużym garnku z grubym dnem z ciasną pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
7
Dodać wodę, przykryć, i piec, aż mięso jest przetargu widelec, o 2 do 3 godzin.Rozpakuj wieprzowinę, umieść ją w misce i, używając dwóch widelców, rozdrobnij na kawałki wielkości kęsa. Jeśli mięso jest suche, dodaj soki z patelni w razie potrzeby i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
8
Podawać z ryżem i fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn