Pernil Asado
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Pernil Asado. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 581 kalorii. Jeśli masz liść bananowy, sok pomarańczowy, łopatka wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj P. R. Pernil, Kubańska Pieczona Noga Wieprzowa: Pernil, oraz Wieprzowina Pieczona W Czosnku (Pernil) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sól, oregano i pieprz w małej misce.Wieprzowinę opłukać zimną wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi. Wykonaj 3 do 4 poziome nacięcia przez tłuszcz, tnąc, aż trafisz w ciało. Potrzyj wieprzowinę mieszaniną soli.
Umieść w dużej plastikowej torebce, dodaj marynatę i obróć wieprzowinę do płaszcza. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce, obracając od czasu do czasu, przez 12 do 24 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Przeciąć liść bananowca na pół poziomo i nakładać się na dwa kawałki liścia tak, że z grubsza tworzą prostokąt o długości około 2 stóp i szerokości 1 stopy.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i umieścić ją na liściach bananowca tak, aby krótkie i długie końce wieprzowiny i liście pasowały. Złóż na lewej i prawej stronie liści i zwiń wieprzowinę jak burrito, aby całkowicie otulać mięso.
Umieść zawinięty szew wieprzowy w dół w holenderskim piekarniku lub innym dużym garnku z grubym dnem z ciasną pokrywką.
Dodać wodę, przykryć, i piec, aż mięso jest przetargu widelec, o 2 do 3 godzin.Rozpakuj wieprzowinę, umieść ją w misce i, używając dwóch widelców, rozdrobnij na kawałki wielkości kęsa. Jeśli mięso jest suche, dodaj soki z patelni w razie potrzeby i wymieszaj, aby połączyć.
Podawać z ryżem i fasolą.