Peppery Peas O ' Plenty
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Peppery Peas O ' Plenty może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wędzonego boczku hickory, groszku maślanego, groszku crowdera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Popcorn " - a-Plenty, Horn Of Plenty Pie, oraz Klopsiki Garden ' s Plenty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w holenderskim piekarniku, aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni. Pokruszony bekon.
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących w holenderskim piecu na średnim ogniu 8 minut lub do półprzezroczystego.
Dodać black-Eyed peas i dalej 8 składników, i gotować 20 do 25 protokół, odkryte. Wierzch z pokruszonym boczkiem.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy wędzonego boczku Bryan Sweet Hickory i smaku tajskiego sosu czosnkowego Chili Pepper.