Peppery Lemon Vinaigrette

Peppery Lemon Vinaigrette
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Peppery Lemon Vinaigrette może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.1 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soku z cytryny, pieprz, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowa ciecierzyca cytrynowa, Pieprzna Grillowana Okra Z Sosem Cytrynowo-Bazyliowym, oraz Szparagi Z Winegretem Meyer Lemon I Konserwowaną Cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki przetworzyć w blenderze lub robocie kuchennym do wymieszania. Po uruchomieniu blendera lub procesora dodaj olej w powolnym, stałym strumieniu; procesuj do gładkości. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podawać nad wyborem sałatek i warzyw, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
3
Przygotowanie: 5 min.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn