Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych)

Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych)
Pepperoni pieczywo czosnkowe hamburgery (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułkach czosnkowych) może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 838 kalorii, 53g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pepperoni, czosnek, łagodny ser provolone, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 68 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Masło Czosnkowe Pepperoni Pizza Rolls, Grillowane cheeseburgery czosnkowe z Mozzarellanem i karmelizowaną cebulą, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek i pepperoni w małym rondlu na średnim ogniu, aż pepperoni dopiero zaczyna chrupać, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek i mieszać, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodać pomidory, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gołego dusić, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zredukowana do gęstej pasty o konsystencji grubego ketchupu, o 20 protokół. Wymieszać z octem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1
Masło rozgrzać w małym rondlu na małym ogniu, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek i oregano. Doprawić solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie, aż pienienie po prostu ustąpi, o 30 sekund. Natkę pietruszki lub bazylii wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Po przygotowaniu do podania, przyprawić Burger paszteciki obficie solą i pieprzem i gotować hamburgery do pożądanej doneness na gorącym grillu lub na patelni na płycie kuchennej, 52° dla średnio rzadkich lub135 dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Przełożyć na talerz i odstawić na 5 minut.
5
Dostosuj stojak do 6 cali poniżej elementu i brojlerów ciepła do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
6
Posmaruj bułki burger na obu ciętych powierzchniach masłem czosnkowym i umieść pokrojone bokiem na patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
7
Dodaj hamburgery i top z serem provolone. Hamburgery Broil i bułki tylko do rozpuszczenia sera, o 45 sekund. Powrót hamburgery na talerz i kontynuować pieczenie bułki aż dobrze rumiane i bulgotanie, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Umieść hamburgery na dolnych bułkach. Na wierzch polać sosem pepperoni i kawałkami parmezanu. Zamknij hamburgery i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn