Pepperoncini Spread
Pasta Pepperoncini może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 149 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, śmietany, suszonych połówek pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pepperoncini Spread, Prasowana kanapka piknikowa z pieczoną czerwoną papryką i pastą Pepperoncini, oraz Petardy Pepperoncini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć połówki pomidorów wrzącą wodą; odstawić 5 minut.
Umieść śmietanę, mleko, ser i pepperoncini w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i zmiksować 1 minutę, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zeskrobać boki. Zmiksować 1 minutę dłużej lub do uzyskania gładkiej konsystencji.
Umieścić w małej misce; wymieszać z pomidorem i oliwkami.