Peppermint-Fudge Thumbprint Cookies
Ten przepis sprawia, że 42 porcje z 95 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, chipsy mlecznej czekolady, złotą mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Peppermint Thumbprint Cookies, Czerwone Aksamitne Miętowe Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka, oraz Peppermint Mocha Thumbprint Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, beat cukier, masło, wanilia i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać z łyżką, aż dobrze wymieszane. Wymieszaj mąkę, kakao i sól, aż ciasto uformuje się.
Kształt ciasta przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na 1-calowe kulki. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść kulki w odległości około 2 cali. Naciśnij kciuk lub koniec drewnianej łyżki do środka każdego ciastka, ale nie naciskaj aż do arkusza ciastek.
Piec 7 do 11 minut lub do momentu, aż krawędzie będą twarde. W razie potrzeby szybko przerobić wgłębienia za pomocą końcówki drewnianej łyżki. Natychmiast usuń z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Tymczasem w rondlu 1-quart rozgrzać śmietanę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż do gotowania na parze.
Wyjąć z ognia; wymieszać w czekoladzie, aż się stopi. Schłodzić około 10 minut lub do zgęstnienia.
Łyżka zaokrąglona 1/2 łyżeczki nadzienia do wcięcia w każdym ciastku. Top z dekorami.