Peppermint Crunch Sugar Cookies
Peppermint Crunch Sugar Cookies to bezmleczne przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 275 osób. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, okrągłe cukierki miętowe, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Peppermint Crunch Sugar Cookies, Peppermint Crunch Sugar Cookies, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. w dużej misce, rozbić Ciasto cookie. Wymieszaj lub zagniataj w 1/4 szklanki mąki uniwersalnej, aż dobrze się wymieszasz. Uformuj ciasto na 36 (1-calowe) kulki.
Piec 10 do 14 minut lub aż krawędzie są złotobrązowe. Cool 1 minuta; usuń z arkuszy cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 5 minut.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy waniliowe i 1 łyżka oleju roślinnego odkryte na Medium (50%) 2 do 3 minut, mieszając raz w połowie mikrofali, aż do stopienia. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Zanurz połowę każdego ciastka w roztopionej mieszaninie wiórów, pozwalając na kapanie nadmiaru; umieść na woskowanych lub pergaminowanych arkuszach ciastek.
Posypać każdy z około 1/2 łyżeczki zmiażdżonych cukierków.