Peppered Steak tortilla salad
Peppered Steak tortilla salad może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 2. Na 6,42 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i דל פחמימות,zny przepis ma 754 kalorie, 51g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz tortilla wrap, stirloin steki, rukola, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 94%. Peppered Flank Steak, Peppered Flank Steak, oraz Peppered Flank Steak są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Tortillę posmarować odrobiną oleju, a następnie piec na blasze do pieczenia w piekarniku przez 6-8 minut, aż będzie chrupiąca.
Tymczasem natrzyj trochę więcej oleju na steki i obficie dopraw.
Rozgrzej patelnię lub patelnię, aż będzie gorąca, a następnie gotuj steki przez 1-2 minuty z każdej strony, w zależności od grubości steku i tego, jak lubisz go gotować.
Wyjąć z patelni i odpocząć na talerzu, podczas gdy otrzymasz inne składniki gotowe.
Obrać awokado, następnie grubo pokroić.
Ubić majonez musztardowy z pozostałym olejem, 2 łyżeczki wody i soki spoczynkowe ze steku. Tortillę rozbijamy na kawałki i kroimy stek, odcinając nadmiar tłuszczu. Sałatkę podzielić na 2 talerze, dodać awokado, kawałki tortilli, pokrojony stek i na koniec skropić dressingiem.