Pennsylvania Dutch Sour Cream Kapusta
Pennsylvania Dutch Sour Cream Cabbage może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet destylowany, sól, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pennsylvania Dutch Chicken Pot Pie, Pennsylvania Dutch Chicken Pot Pie, oraz Pennsylvania Ogórki Holenderskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać kapustę, sól i pieprz i gotować do miękkości, 15 do 20 protokół.
W średniej misce wymieszaj cukier i mąkę, następnie dodaj śmietanę i dobrze wymieszaj; na koniec wymieszaj ocet i dobrze wymieszaj.
Dodać mieszaninę do kapusty i gotować na wolnym ogniu aż do uzyskania pożądanej konsystencji.