Pennsylvania Dutch Sour Cream Kapusta

Pennsylvania Dutch Sour Cream Kapusta
Pennsylvania Dutch Sour Cream Cabbage może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet destylowany, sól, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pennsylvania Dutch Chicken Pot Pie, Pennsylvania Dutch Chicken Pot Pie, oraz Pennsylvania Ogórki Holenderskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać kapustę, sól i pieprz i gotować do miękkości, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KapustaKapusta
3
W średniej misce wymieszaj cukier i mąkę, następnie dodaj śmietanę i dobrze wymieszaj; na koniec wymieszaj ocet i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
OcetOcet
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać mieszaninę do kapusty i gotować na wolnym ogniu aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn