Penne ze szparagami, groszkiem, pieczarkami i śmietaną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Penne ze szparagami, groszkiem, pieczarkami i śmietaną. Ten przepis służy 40 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, ser parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Penne z kurczakiem, grzybami i groszkiem, Penne ze szparagami, szałwią i groszkiem, oraz Penne Ze Szparagami, Szałwią I Groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej żeliwną patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Szparagi posmarować oliwą z oliwek i lekko doprawić solą i pieprzem. Grilluj szparagi na dużym ogniu, obracając, aż będą lekko zwęglone i bardzo miękkie, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Pokroić szparagi na 1 cal długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4
Na bardzo dużej, głębokiej patelni podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
6
Dodać shiitake, doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając raz lub dwa razy, aż grzyby będą złote i miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
7
Dodać śmietanę i doprowadzić do wrzenia. Dusić, aż lekko zmniejszona, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle Waniliowe
8
Tymczasem w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
9
Odcedzić makaron, rezerwując 3/4 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
10
Dodaj makaron na patelni wraz ze szparagami, groszek i startego sera i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Dodaj zarezerwowaną wodę z makaronu i gotuj na wolnym ogniu, podrzucając, aż makaron będzie ładnie pokryty. Doprawić makaron solą i pieprzem i wymieszać z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem