Penne z wegańskim sosem Arrabbiata

Penne z wegańskim sosem Arrabbiata
Penne z wegańskim sosem Arrabbiata wymaga około 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 155 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bazylia, pomidory, makaron penne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Penne w pikantnym sosie pomidorowym (Penne all ' Arrabbiata), Penne all ' Arrabbiata (pikantne Penne) z nową stacją Lewis Sangiovese, oraz Penne all ' Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} - 50 kobiet w żywności-Ruth Rogers i Rose Gray.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Rozgrzać oliwę z oliwek i gotować czosnek, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
4
Dodać pozostałe składniki. Dusić na małym ogniu i gotować co najmniej 3 godziny.
5
Dodać ugotowany makaron penne i odstawić na co najmniej 5 minut przed mieszaniem i serwowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane PenneGotowane Penne

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia20
Magazyn