Penne z pieczarkami i szparagami
Penne z grzybami i szparagami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 270 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Mieszanka oliwy z oliwek, makaron penne, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Spróbuj Penne ze szparagami i pieczarkami, Penne ze szparagami i pieczarkami, oraz Penne z grzybami, suszonymi pomidorami i szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj grzyby, szalotki i czosnek; smażyć 5 minut
Dodać bulion, szparagi, sól i pieprz. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Dusić, odkryte, 5 minut lub aż szparagi jest miękka.
Połączyć makaron i mieszankę szparagów; posypać serem i bazylią, dobrze rzucając.