Penne z kalafiorem: Penne con Cavolofiore może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 492 kalorie. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 7 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz penne, pomidory, bardzo wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Penne z sosem pomidorowo-pieprzowym (Penne Saporite"Il Frantoio"), Penne all ' Arrabbiata (pikantne Penne) z nową stacją Lewis Sangiovese, oraz Penne all ' Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} - 50 kobiet w żywności-Ruth Rogers i Rose Gray.
Instrukcje
1
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu i dodać czosnek. Gotować delikatnie, aż zmiękną i bardzo jasny złoty brąz, następnie dodać pomidory i gotować, mieszając, aż pomidory zaczną się rozkładać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Pomidor
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać kalafior i dobrze wymieszać. Wymieszać w 1/2 szklanki bardzo gorącej wody i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, lub aż kalafior będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Woda
3
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
4
Dodaj penne, i gotować zgodnie ze wskazówkami pakietu, aż do przetargu jeszcze al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Penne
5
Odcedzić apenne i dodać do patelni z kalafiorem. Wymieszać natkę pietruszki i czarny pieprz, do smaku, i wrzucić 1 minutę na dużym ogniu. Podziel równomiernie na 6 rozgrzanych miseczek makaronu, na wierzch polej startym serem i natychmiast podawaj.