Penne z cukinią, szparagami i serem Parmigiano Reggiano

Penne z cukinią, szparagami i serem Parmigiano Reggiano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 14 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz Barilla veggie penne, ser Parmigiano reggiano, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest super. Spróbuj Mini Penne ze słodką papryką i Parmigiano-Reggiano, Sałatka makaronowa Penne z ogolonym Parmigiano-Reggiano, oraz Zapiekane szparagi z przepisem Parmigiano-Reggiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Na dużej patelni saute czosnek i oregano w oliwie z oliwek, aż lekko żółty kolor.
Dodać cukinię i szparagi i saute przez 3-4 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Gotować makaron 1 minuta mniej niż opakowanie kierunkach.
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania.
Dodać wodę do gotowania sosu i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Do sosu dodać makaron i wymieszać.
Zdjąć z ognia i dodać ser Parmigiano Reggiano. Wrzucić do połączenia i służyć.