Penne z bułką tartą i ziołami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Penne z tosty bułki tartej i ziół spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje 29 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pietruszkę, penne, parmezan dressing, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tacka-pieczone karczochy z migdałami, bułką tartą i ziołami, Penne I Kalafior Z Musztardową Bułką Tartą, oraz Szparagi Pieczone Z Bułką Tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; dobrze odcedzić.
Przełożyć do dużej miski.
Podczas gdy makaron gotuje, roztopić margarynę w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Dodać bułkę tartą i gotować, stale mieszając, 2 minuty lub aż bułka tarta są lekko rumiane.
Zdjąć z ognia. Wymieszać natkę pietruszki i rozmaryn. Odstawić.
Do makaronu dodać sos parmezanowy; delikatnie wymieszać.
Dodać mieszaninę bułki tartej i ser; wrzucić delikatnie.