Penne i grzyby z sosem Gorgonzolo
Penne i grzyby z sosem Gorgonzolo może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka parmezanu polly-o, ser gorgonzola athenos, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczarki i Penne w sosie winnym, Penne Pastan w śmietankowym sosie pomidorowym z grzybami, oraz Penne Con Funghi E Melanzane (Penne z grzybami i bakłażanem).
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Tymczasem olej ciepła w dużej patelni.
Dodać grzyby, cebulę i czosnek; gotować i mieszać do miękkości.
Doprowadzić pół na pół tylko do wrzenia w rondlu nonstick na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Dodajemy ser Gorgonzola, parmezan i sherry; gotujemy do zgęstnienia sosu, często mieszając.
Odcedzić makaron; umieścić w dużej misce.
Dodać sos serowy; wrzucić do herbu. Top z mieszanki grzybów.