Penne i grzyby z sosem Gorgonzolo

Penne i grzyby z sosem Gorgonzolo
Penne i grzyby z sosem Gorgonzolo może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka parmezanu polly-o, ser gorgonzola athenos, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczarki i Penne w sosie winnym, Penne Pastan w śmietankowym sosie pomidorowym z grzybami, oraz Penne Con Funghi E Melanzane (Penne z grzybami i bakłażanem).

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Tymczasem olej ciepła w dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać grzyby, cebulę i czosnek; gotować i mieszać do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Doprowadzić pół na pół tylko do wrzenia w rondlu nonstick na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodajemy ser Gorgonzola, parmezan i sherry; gotujemy do zgęstnienia sosu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5
Odcedzić makaron; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać sos serowy; wrzucić do herbu. Top z mieszanki grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia4
Magazyn