Penne alla Vodka

Penne alla Vodka

Instrukcje

1
Wlać pomidory i ich płyn do miski roboczej robota kuchennego. Korzystając z szybkich impulsów włączania / wyłączania, przetwarzaj pomidory, aż zostaną drobno posiekane. (Dłuższe przetwarzanie napowietrzy pomidory, zmieniając je na różowe.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wymieszać penne do wrzącej wody. Doprowadzić wodę z powrotem do wrzenia, często mieszając. Gotować makaron, częściowo pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż gotowe, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Whack ząbki czosnku z boku noża i dodać je do gorącego oleju. Gotować, potrząsając patelnię, aż czosnek jest lekko rumiane, o 3 protokół. Obniż miskę roboczą z pomidorami blisko patelni i ostrożnie-będą rozpryskiwać-wsuń pomidory na patelnię. Doprowadzić do wrzenia, lekko doprawić solą i obficie pokruszonym czerwonym pieprzem i gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
PennePenne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Wlać wódkę, obniżyć ogień, aby sos był na żywym wolnym ogniu i
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
dusić, aż makaron będzie gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
6
Tuż przed makaronem wyłowić z sosu ząbki czosnku i wlać śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Dodaj 2 łyżki masła lub oleju, jeśli używasz, i zawirować patelnię do włączenia do sosu. Jeśli patelnia jest wystarczająco duża, aby pomieścić sos i makaron, wyłowić makaron z wrzącej wody z
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
duży skimmer drutu i upuść go bezpośrednio do sosu na patelni. Jeśli nie, odcedzić makaron, zwrócić go do garnka i wlać sos. Doprowadzić sos i makaron do wrzenia, mieszając, aby pokryć makaron z sosem. Sprawdź przyprawy, dodając sól i pieprz czerwony, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Natkę pietruszki posypać makaronem i gotować, aż sos jest wystarczająco zredukowany, aby przylgnąć do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
SkimmerSkimmer
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Zdjąć garnek z ognia, posypać 3/4 szklanki sera na makaron i wrzucić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Podawać natychmiast, przekazując dodatkowy ser, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Wydrukowane za zgodą włoskiej kuchni Lidii przez Lidię Bastianich. © 2001 Knopf
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
13
Reprinted with permission from Lidia's Italian-American Kitchen by Lidia Bastianich. © 2001 Knopf
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn