Peklowana wołowina z kapustą
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Peklowana wołowina z kapustą może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kapusty, sól i pieprz, peklowany mostek wołowiny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Najlepsza peklowana wołowina ' N ' kapusta, Peklowana wołowina z kapustą, oraz Peklowana wołowina z kapustą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Włożyć mostek do rondla z marchewką, cebulą, musztardą i ziołami. Przykryć zimną wodą i doprowadzić delikatnie do wrzenia. Dusić, pod przykryciem, przez 2 godziny. Wyrzucić zewnętrzne liście kapusty, pokroić w ćwiartki i dodać do garnka. Gotować przez kolejne 1 do 2 godzin lub aż mięso i warzywa będą miękkie i miękkie.
Peklowaną wołowinę podawać w plasterkach, otoczone warzywami i płynem do gotowania.
Podawać z dużą ilością mącznych ziemniaków i świeżo zrobioną musztardą.
Reprinted with permission from Irish Traditional Cooking by Darina Allen, (C) 1995 (reprinted 2005)