Peklowana wołowina i boczek-zawijane piersi z kurczaka
Peklowana wołowina i owinięte boczkiem piersi z kurczaka to bezglutenowy przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 326 kalorii, 30g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 23 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, skondensowaną śmietanę z zupy grzybowej, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na dobry wynik spoonacular 59%. Podobne przepisy obejmują Piersi Z Kurczaka Owinięte Boczkiem, Bekon Owinięte Piersi Z Kurczaka, oraz Piersi z kurczaka owinięte boczkiem i szałwią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Owiń 1 plaster peklowanej wołowiny wokół każdej piersi kurczaka.
Owiń plasterek boczku na zewnątrz owijania peklowanej wołowiny. W razie potrzeby zabezpieczyć wykałaczkami.
Ułóż zawiniętego kurczaka w głębokim naczyniu do pieczenia.
Ułóż różyczki brokułów wokół owiniętych piersi kurczaka.
W misce wymieszać śmietanę z zupy grzybowej i śmietanę.
Wlać mieszaninę na kurczaka i brokuły, aby całkowicie pokryć. Przykryj naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, a soki będą czyste, około 1,5 godziny.
Wyjmij folię z naczynia, wróć do piekarnika i piecz, aż boczek zarumieni się, około 30 minut.