Peklowana Wołowina
Peklowana wołowina jest bezglutenowe i bezmleczne poranny posiłek. Ten przepis służy 30 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, wino, worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Peklowana Wołowina, PEKLOWANA WOŁOWINA, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Dodaj mostek do dużego garnka i przykryj go wodą.
Dodać liście laurowe i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować mostek na średnim ogniu do miękkości.
Na średniej patelni na średnim ogniu dodać cebulę, czosnek, tymianek, Worcestershire,i sos paprykowy.
Saute aż cebula są miękkie, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodaj wino i wymieszaj, aby odgazować patelnię.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości.
Połączyć musztardę, Worcestershire i ostry sos pieprzowy w małej misce.
Dodaj mostek, mieszaninę ziemniaków i mieszaninę musztardy do miski miksera stojącego z uchwytem na łopatkę. Pulse, aż wołowina staje się ciągliwy. Nie przesadzaj. Usuń nadmiar tłuszczu.
Podawać lub przechowywać w lodówce do późniejszego użycia.