Peklowana Wołowina

Peklowana Wołowina
Peklowana wołowina jest bezglutenowe i bezmleczne poranny posiłek. Ten przepis służy 30 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, wino, worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Peklowana Wołowina, PEKLOWANA WOŁOWINA, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dodaj mostek do dużego garnka i przykryj go wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać liście laurowe i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować mostek na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Wyjąć z wody i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Na średniej patelni na średnim ogniu dodać cebulę, czosnek, tymianek, Worcestershire,i sos paprykowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Saute aż cebula są miękkie, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodaj wino i wymieszaj, aby odgazować patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10
Odcedzić i odstawić.
11
Połączyć musztardę, Worcestershire i ostry sos pieprzowy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Dodaj mostek, mieszaninę ziemniaków i mieszaninę musztardy do miski miksera stojącego z uchwytem na łopatkę. Pulse, aż wołowina staje się ciągliwy. Nie przesadzaj. Usuń nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Podawać lub przechowywać w lodówce do późniejszego użycia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia34
Magazyn