Pecan Sandies
Pecan Sandies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 96 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, margarynę, krem z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 1341 osób. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pecan Sandies, Pecan Sandies, oraz Pecan Sandies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużej misce wymieszać margarynę, olej roślinny, 1 szklankę białego cukru i cukier cukierniczy na gładką masę. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, śmietanę z kamienia nazębnego i sól; wymieszać z kremowaną mieszaniną.
Wymieszać z orzechami pekan.
Rozwałkuj ciasto na 1 calowe kulki i rozwałkuj każdą kulkę w pozostałym białym cukrze.
Umieść ciasteczka 2 cale od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż krawędzie będą złote.
Wyjąć z arkuszy ciastek do ostygnięcia na stojakach z drutu.