Pecan-Pie Bars
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Pecan-Pie bary może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brązowy cukier, masło, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
W robocie kuchennym grubo posiekać orzechy pekan. W ciężkim rondlu roztopić masło i wymieszać z brązowym cukrem, miodem i śmietaną. Dusić mieszaninę, mieszając od czasu do czasu, 1 minutę i wymieszać pekan.
Wlać mieszaninę orzechów pekan na gorącym kruchym chlebie i równomiernie rozprowadzić.
Piec w środku piekarnika do bulgotania, o 20 protokół. Całość ostudzić na patelni i pokroić na 24 batony. Ciasteczka barowe przechowują, pod przykryciem, 5 dni w temperaturze pokojowej.