Peanut Butterfinger Brownies
Przepis Peanut Butterfinger Brownies może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis służy 12. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 485 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, proszek do pieczenia, masło i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od wybrednego podniebienia ma 2423 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Peanut Butterfinger Blondies, Peanut Butterfinger Cookies, oraz Masło Orzechowe Masło Orzechowe Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. i linia 8×11 cala naczynie do pieczenia z pergaminem spryskane sprayem do gotowania.
Umieść masło w dużej misce i kuchence mikrofalowej, aż częściowo się stopi.
Dodać cukier i olej, wymieszać, aż dobrze się połączą. Wymieszać jajka i wanilię mieszając, aż do połączenia, a następnie dodać mąkę, kakao w proszku, sól, proszek do pieczenia, wiórki czekoladowe i pokruszone masło. Mieszać aż do połączenia i zgęstnienia.
Przenieść ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia, rozprowadzając równomiernie.
Mżawka roztopione masło orzechowe na ciasto i wziąć nóż wirować masło orzechowe całej.
Piec przez 35-40 minut, aż do upieczenia.
Wyjąć i ostudzić całkowicie, około godziny. Wyciągnij pergamin i ciasteczka z patelni i pokroić w kwadraty, aby służyć.