Peanut Butter Cup Squares
Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Jeśli 27 centów za porcję spada w budżecie, Peanut Butter Cup kwadraty może być wybitny bezglutenowe przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka galaretki o smaku waniliowym instant budyń, philadelphia cream cheese, creamy peanut butter, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Placki Z Masłem Orzechowym, Placki Z Masłem Orzechowym, oraz Placki Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Line 9-calowa patelnia kwadratowa z folią aluminiową Reynolds Wrap, z końcami folii rozciągającymi się po bokach. Drobno zmiażdżyć 24 ciasteczka.
Wymieszać z masłem; nacisnąć na dno przygotowanej patelni.
Beat twarogu i masła orzechowego w średniej misce z trzepaczką do blended.
Dodać mleko i suchy budyń wymieszać; pokonać 2 min. Wymieszać w 1 szklance chłodnego Bata; łyżka na skorupie. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Mikrofalówka pozostały chłodny bicz i czekolada w mikrofalówce Miski na wysokości 1-1 / 2 do 2 min. lub do momentu całkowitego stopienia czekolady i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po każdej minucie. Całkowicie fajne.
Na patelni rozprowadzić masę czekoladową na warstwie budyniu. Pozostałe ciasteczka posiekać; posypać mieszaniną czekolady. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść deser z patelni przed krojeniem, aby służyć.