Peanut Butter Crunch Candy
Peanut Butter Crunch Candy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przyprawy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 153 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, kremowe masło orzechowe, półsłodkie kromki czekolady, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Old-Time Butter Crunch Candy, Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Crunch, oraz Masło Orzechowe Crunch Jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 8 " kwadratowa patelnia.
Masło orzechowe ciepła w górnej części podwójnego kotła lub na małym ogniu w średnim rondlu, stale mieszając, aż zmięknie; odstawić.
W małym rondlu połącz cukier, wodę i syrop. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Przykryć i gotować 2 do 3 minut, aby umyć kryształy z boków patelni. Odkryć i gotować, bez mieszania, do 310 (hard-crack Stadium), Około 16 minut.
Pracując szybko, wlej mieszaninę syropu natychmiast do masła orzechowego, stale mieszając, aż do wymieszania.
Wlać do przygotowanej patelni.
Ostudzić 1 minutę. Wynik (przeciąć, ale nie na dno patelni) na 1" kwadraty. Całkowicie fajne.
Wytnij cukierki ostrym nożem wzdłuż linii punktowanych. Zanurz cukierki w roztopionej czekoladzie, pozwalając nadmiar czekolady kapać z powrotem na patelnię. Ostudzić całkowicie na papierze woskowym; w razie potrzeby umieścić cukierki w ozdobnych wkładkach cukierkowych.