Peanut Butter Crunch Candy

Peanut Butter Crunch Candy
Peanut Butter Crunch Candy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przyprawy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 153 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, kremowe masło orzechowe, półsłodkie kromki czekolady, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Old-Time Butter Crunch Candy, Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Crunch, oraz Masło Orzechowe Crunch Jabłka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło 8 " kwadratowa patelnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Masło orzechowe ciepła w górnej części podwójnego kotła lub na małym ogniu w średnim rondlu, stale mieszając, aż zmięknie; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
W małym rondlu połącz cukier, wodę i syrop. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Przykryć i gotować 2 do 3 minut, aby umyć kryształy z boków patelni. Odkryć i gotować, bez mieszania, do 310 (hard-crack Stadium), Około 16 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Pracując szybko, wlej mieszaninę syropu natychmiast do masła orzechowego, stale mieszając, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
5
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Ostudzić 1 minutę. Wynik (przeciąć, ale nie na dno patelni) na 1" kwadraty. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wytnij cukierki ostrym nożem wzdłuż linii punktowanych. Zanurz cukierki w roztopionej czekoladzie, pozwalając nadmiar czekolady kapać z powrotem na patelnię. Ostudzić całkowicie na papierze woskowym; w razie potrzeby umieścić cukierki w ozdobnych wkładkach cukierkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn