Peanut Butter-Chocolate Chip Brownies
Przepis Peanut Butter-Chocolate Chip Brownies może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 136 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać białko jaja, kremowe masło orzechowe, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Peanut Butter Cup Chocolate Chip Brownies, Oh My, Double Chocolate Peanut Butter Chip Brownies, oraz Płatki Owsiane Chocolate Chip Cookie Dough Peanut Butter Brownies.
Instrukcje
Spód 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia z natryskiem (nie pokrywaj boków patelni).
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, chipsy czekoladowe, sodę i sól połączyć w misce.
Cukry i pozostałe składniki połączyć w misce; mieszać do dobrze wymieszane.
Dodać mieszankę mąki, mieszając aż do wymieszania.
Ciasto rozprowadzić na dnie przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie prawie czysty. Schłodzić na stojaku z drutu.