Peach Whirligigs
Brzoskwinia Whirligigs może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skrobię kukurydzianą, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Wiryg cytrynowy z malinami, Czysta Sałatka Wieprzowa, Brzoskwiniowa I Rukola Z Brzoskwiniowym Winegretem, oraz Galanteria Brzoskwiniowo-Brzoskwiniowa Z Cukrem Cytrynowo-Tymiankowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W dużym rondlu na średnim ogniu połączyć brzoskwinie, wodę, 1 1/2 szklanki cukru i skrobię kukurydzianą. Gotować, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Gotuj przez minutę, a następnie zmniejsz ciepło do niskiego, aby się ogrzać.
W dużej misce wymieszać mieszankę do pieczenia, 2 łyżki cukru, stopioną margarynę i mleko, aby uformować miękkie ciasto.
Wyjąć na posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 8 do 10 razy.
Rozwałkuj na 9-calowy kwadrat.
Rozłóż zmiękczoną margarynę na cieście.
Połączyć 1/4 szklanki cukru z cynamonem i posypać ciasto.
Rozwałkuj ciasto na kształt kłody i pokrój w plasterki 6-1 1/2 cala.
Wlać gorącą mieszaninę brzoskwiń do naczynia do pieczenia 8x8 cali.
Ułóż rolki, pokrój bok do góry, na mieszance brzoskwini.
Piec w nagrzanym piekarniku 20 do 25 minut, aż nadmuchane i złoty.