Peach Pie Pops
Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 79 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, skrobię kukurydzianą, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Jagodowo-Brzoskwiniowy Ice Pops, oraz waniliowe brzoskwinie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj z trzepaczką cukier granulowany, skrobię kukurydzianą, cynamon i gałkę muszkatołową.
Dodać brzoskwinie; wrzucić do herbu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż sos będzie gęsty, bąbelkowy i pokryje brzoskwinie.
Zdjąć z ognia. Całkowicie fajne.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 232°. Linia 2 arkusze ciastek z pergaminem do gotowania.
Wyjąć 2 Skórki ciasta z torebek; rozwinąć na mące. Używając 3 1/2-calowego okrągłego noża, wytnij 8 rund z każdej skorupy.
Umieść po 8 rund na każdym arkuszu. Delikatnie wciśnij 1 laskę rzemieślniczą na środku każdej rundy. Łyżka mieszanki owoców równomiernie na każdej rundzie w granicach 1/2 cala od krawędzi.
Krawędzie pędzla z jajkiem.
Usuń pozostałe 2 Skórki ciasta z torebek; rozwiń na mące. Używając 4-calowego okrągłego noża, wytnij 8 rund z każdej skorupy.
Wytnij każdą rundę na paski o szerokości 1/4 cala.
Umieść połowę pasków 1/4 cala od siebie nad nadzieniem na każdej rundzie. Splot pozostałe paski nad i pod. Uszczelnij krawędzie.
Szczotka paski z pozostałym jajkiem.
Posypać cukrem musującym.
Piec 10 do 13 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Usuń z arkuszy ciastek do stojaków chłodzących; całkowicie schłodzić.