Peach Pie Pops

Peach Pie Pops
Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 79 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, skrobię kukurydzianą, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Jagodowo-Brzoskwiniowy Ice Pops, oraz waniliowe brzoskwinie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj z trzepaczką cukier granulowany, skrobię kukurydzianą, cynamon i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać brzoskwinie; wrzucić do herbu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż sos będzie gęsty, bąbelkowy i pokryje brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
SOSSOS
3
Zdjąć z ognia. Całkowicie fajne.
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 232°. Linia 2 arkusze ciastek z pergaminem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć 2 Skórki ciasta z torebek; rozwinąć na mące. Używając 3 1/2-calowego okrągłego noża, wytnij 8 rund z każdej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Umieść po 8 rund na każdym arkuszu. Delikatnie wciśnij 1 laskę rzemieślniczą na środku każdej rundy. Łyżka mieszanki owoców równomiernie na każdej rundzie w granicach 1/2 cala od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Krawędzie pędzla z jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
8
Usuń pozostałe 2 Skórki ciasta z torebek; rozwiń na mące. Używając 4-calowego okrągłego noża, wytnij 8 rund z każdej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
9
Wytnij każdą rundę na paski o szerokości 1/4 cala.
10
Umieść połowę pasków 1/4 cala od siebie nad nadzieniem na każdej rundzie. Splot pozostałe paski nad i pod. Uszczelnij krawędzie.
11
Szczotka paski z pozostałym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
12
Posypać cukrem musującym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
13
Piec 10 do 13 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Usuń z arkuszy ciastek do stojaków chłodzących; całkowicie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn