Pełnoziarniste Ciasteczka Cukinii Z Ciemnej Czekolady
Przepis pełnoziarniste Brownies z ciemnej czekolady cukinii jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 465 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Nestle® toll house® baking cocoa, brown sugar, Nestle® toll house® Chocolate morsels i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Pełnoziarniste ciasteczka cukinii z ciemnej czekolady, Ciemna Czekolada Cukinia Brownies, oraz Ciemna Czekolada Cukinia Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 9-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z folią.
Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól połączyć w średniej misce.
Roztopić 3/4 szklanki kęsów w dużej, bezpiecznej w kuchence mikrofalowej misce na wysokiej (100%) mocy przez 1 minutę; mieszać do uzyskania gładkości. Lekko schłodzić. Wymieszać z olejem, brązowym cukrem, cukrem granulowanym, białkami i ekstraktem z wanilii. Wymieszać w mieszaninie mąki; złożyć cukinię.
Rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Posypać pozostałe 1/4 szklanki mors na górze.
Piec przez 30 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku wychodzi lekko lepki. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Ciasteczka wyciągamy z patelni; kroimy na 16 kwadratów. Przechowywać w szczelnym opakowaniu do 5 dni.