PB I J Choc-tini
Pb I J Choc-tini mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Za 64 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 220 kalorii, 5G białka, oraz 15g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka wódki, lodu, orzeszków ziemnych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak wybitne. Podobne przepisy obejmują Choc-a-block Choc Banana Pudding Ice Cream, Neely-tini, oraz Gobble-Tini.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozłóż galaretkę i solone orzeszki ziemne na osobnych talerzach.
Najpierw zwiń szklane felgi martini w galaretkę, a następnie wciśnij je w orzeszki ziemne. Odłóż na bok.
Włóż masło orzechowe, Likier czekoladowy, wódkę i lód do blendera. Blitz aż do połączenia.
Wlać do przygotowanych szklanek martini i podawać.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruinart Brut rosé (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 56 dolarów za butelkę.
![Ruinart Brut Rose (półbut)]()
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.