Paula ' s Double Chocolate ooey Gooey Butter Cake Ice Cream
Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jaj, ciasto czekoladowe mix, garść orzechów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ooey i lepkie Podwójnie pieczone ciasto czekoladowe, Ample Hills ' Ooey Gooey Butter Cake Ice Cream, oraz Chocolate Chip Ooey-Lepkie Ciasto Maślane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić ooey lepki masło ciasto na kawałki wielkości kęsa, dodając go do lodów czekoladowych.Pokrusz wybrane ciasteczka i dodaj do lodów, dodając wybrane orzechy.
Dodaj gorącą krówkę do swojego pragnienia i wymieszaj.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj 13 przez 9-calową patelnię do pieczenia.
W dużej misce, połączyć mix ciasto, 1 jajko, i 8 łyżek (1 kij) stopionego masła, i mieszać, aż dobrze wymieszane. Pat mieszaninę do przygotowanej patelni i odstawić. W mikserze stojącym lub mikserem ręcznym ubić serek do uzyskania gładkości.
Dodaj pozostałe 2 jajka i kakao w proszku. Obniżyć prędkość miksera i dodać cukier puder. Kontynuuj ubijanie, aż składniki zostaną dobrze wymieszane. Powoli dodaj pozostałe 8 łyżek (1 patyk) roztopionego masła i wanilię, kontynuując ubijanie mieszanki do uzyskania gładkiej masy. Orzechy wymieszać gumową szpatułką.
Rozłóż nadzienie na mieszaninie ciasta na patelni.
Piec przez 40 do 50 minut. Należy uważać, aby nie rozgotować ciasto; centrum powinno być jeszcze trochę lepki po zakończeniu pieczenia.
Niech ciasto częściowo ostygnie na stojaku z drutu przed cięciem na kawałki.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.