Paul Bunyan Burgers
Przepis Paul Bunyan hamburgery może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 420 kalorii, 17g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Mieszanka pasków boczku, jajko, sos worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana Pawła, Gąbka jagodowa Paula, oraz Nadzienie dziękczynne Pawła.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek, aż chrupiące.
Wyjąć łyżką szczelinową do ręczników papierowych. W kapiących, podsmażyć grzyby i cebulę do miękkości.
Przełożyć do dużej miski łyżką szczelinową; dodać boczek.
W innej misce, połączyć jajko, sos Worcestershire, przyprawione sól, sól, pieprz i chrzan; posypać wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na sześć 1/4 cala.- grube paszteciki.
Mieszaninę boczku podzielić na trzy paszteciki. Top z plasterkiem sera; złożyć w rogach sera. Top z pozostałych pasztecików; brzegi uszczelnienia.
Grill, odsłonięty, na średnim ogniu przez 5-6 minut z boku lub do czasu, gdy termometr wskaże 160° i soki mięsne będą czyste.