Patyczki Do Chleba Kukurydzianego

Patyczki Do Chleba Kukurydzianego
Przepis Cornbread Sticks może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w około 50 minut. Ten przepis wegetariański serwuje 14 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Dobrze sprawdza się jako chleb. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz jalapeno, sól, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe wegańskie babeczki kukurydziane i kukurydziane (100% pełnoziarniste), Brązowy masło malinowy chleb kukurydziany z kruszonką kukurydzianą, oraz Tex-Mex Sałatka z chlebem kukurydzianym z maślanką podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Umieść dwie formy z żeliwa kukurydzianego 7-stick w piekarniku, aby podgrzać co najmniej 15 minut. 4 łyżki masła roztopić na patelni na średnim ogniu, aż się pieni. Wrzuć jalapeno, szalotki i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Saute aż zmięknie, 2 do 3 minut. Doprawić odrobiną soli. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i 1/2 łyżeczki soli połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Maślankę i jajko lekko ubić w małej misce do połączenia. Zrób studnię w środku suchych składników i wlej mieszankę maślanki naraz. Wymieszaj dwie mieszaniny razem, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj mieszaninę jalapeno do miski wraz z dowolnym masłem na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać ser cheddar i mieszać do połączenia (ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
8
Wyjmij gorące patelnie z piekarnika i posmaruj pozostałymi 2 łyżkami roztopionego masła. Ciasto podzielić między foremki, a następnie umieścić z powrotem w piekarniku i piec 10 do 12 minut, aż lekko złoty i sprężysty w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Zdjęcia: David Malosh

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern działa naprawdę dobrze z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowym jedzeniem. Przyjazne dla żywności Riesling lub musujące białe wino będzie działać z wieloma smażonymi potrawami, a zinfandel jest świetny z daniami z grilla. Jednym z Win, których możesz spróbować, jest dr Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Dr Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Dr Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Mieszanka czerwonego piaskowca i łupków tworzy niepowtarzalny charakter Ürziger Würzgarten. Gleba rozwinie egzotyczne, pikantne aromaty w winie, a także większy potencjał starzenia. Winogrona są zbierane ręcznie w optymalnej dojrzałości, moszcz jest fermentowany w zbiornikach ze stali nierdzewnej i butelkowany w celu zachowania żywotności i świeżości. Wino zostało zabutelkowane w lutym 2008 roku.Jasnożółty zielony kolor, zapach przypraw i owoców pestkowych z nutami czerwonych jagód. Smak: jest jasny i świeży z odrobiną cukru resztkowego. Delikatna kwasowość z delikatnymi nutami miodu i długim korzennym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Magazyn