Patelnia Zielona Fasola, Pomidory & Boczek

Patelnia Zielona Fasola, Pomidory & Boczek
Patelnia zielona fasola , pomidory & boczek może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 52 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, rosół z kurczaka, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Patelnia Zielona Fasola, Pomidory & Boczek, Stek Z Pomidorami Na Patelni I Pikantną Zieloną Fasolką, oraz Jedna patelnia z kurczaka z boczkiem i fasolką szparagową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieść boczek z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę do kapiących na patelni; gotować i mieszać 6 min. lub aż lekko zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać fasolę, bulion i pieprz; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; przykryj. Dusić 40 min. albo dopóki fasola nie będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Wymieszaj pomidory; zwiększ temperaturę do średniej-wysokiej. Gotować 3 min. albo aż pomidory zostaną podgrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6
Przełożyć do naczynia do serwowania.
7
Posypać boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn