Patelnia Zielona Fasola, Pomidory & Boczek
Patelnia zielona fasola , pomidory & boczek może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 52 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, rosół z kurczaka, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Patelnia Zielona Fasola, Pomidory & Boczek, Stek Z Pomidorami Na Patelni I Pikantną Zieloną Fasolką, oraz Jedna patelnia z kurczaka z boczkiem i fasolką szparagową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, mieszając od czasu do czasu.
Przenieść boczek z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia, zastrzegając kapiele na patelni.
Dodać cebulę do kapiących na patelni; gotować i mieszać 6 min. lub aż lekko zbrązowieje.
Dodać fasolę, bulion i pieprz; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; przykryj. Dusić 40 min. albo dopóki fasola nie będzie miękka.
Wymieszaj pomidory; zwiększ temperaturę do średniej-wysokiej. Gotować 3 min. albo aż pomidory zostaną podgrzane.
Przełożyć do naczynia do serwowania.