Patelnia zapiekana Bronzino z patelnią grzybową Jus

Patelnia zapiekana Bronzino z patelnią grzybową Jus
Patelnia zapiekana Bronzino z patelnią grzybową Jus może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,25 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 911 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka soli morskiej, oleju z pestek winogron, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, oraz Biała ryba z małż, pędów kapusty i śmietany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj 1 łyżkę oleju i podgrzej do granicy palenia. Następnie wymieszaj sól i pieprz równomiernie z mąką i zalej obie strony każdego fileta ryby. Następnie dodać do patelni, gotowanie aż rumiane, 2 do 3 protokół. Odwróć i powtórz na drugiej stronie, aż złoty kolor będzie brązowy, 2 do 3 minut. Powtarzaj z każdym filetem, trzymając ugotowane filety ciepłe, pokryte folią na talerzu, aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podczas procesu może być potrzebny dodatkowy olej. Po usmażeniu ryby dodaj wino do patelni, aby się rozpalić. Pozwól, aby wino zmniejszyło się o połowę, 3 do 4 minut, a następnie dodaj bulion i zmniejsz o trzy czwarte objętości, w wyniku czego otrzymujesz 1 szklankę sosu. Redukcja ta zajmie 4 do 5 minut. Następnie dodać grzyby, zioła i czosnek. Wymieszać i pozostawić do końca, zmniejszając o połowę ponownie, ostatnie 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdjąć z ognia i ubić na maśle, aż będzie kremowy. Filety udekorować sosem do patelni i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn