Patelnia zapiekana Bronzino z patelnią grzybową Jus

Patelnia zapiekana Bronzino z patelnią grzybową Jus może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,25 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 911 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka soli morskiej, oleju z pestek winogron, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, oraz Biała ryba z małż, pędów kapusty i śmietany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię saute na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżkę oleju i podgrzej do granicy palenia. Następnie wymieszaj sól i pieprz równomiernie z mąką i zalej obie strony każdego fileta ryby. Następnie dodać do patelni, gotowanie aż rumiane, 2 do 3 protokół. Odwróć i powtórz na drugiej stronie, aż złoty kolor będzie brązowy, 2 do 3 minut. Powtarzaj z każdym filetem, trzymając ugotowane filety ciepłe, pokryte folią na talerzu, aż do podania.
Podczas procesu może być potrzebny dodatkowy olej. Po usmażeniu ryby dodaj wino do patelni, aby się rozpalić. Pozwól, aby wino zmniejszyło się o połowę, 3 do 4 minut, a następnie dodaj bulion i zmniejsz o trzy czwarte objętości, w wyniku czego otrzymujesz 1 szklankę sosu. Redukcja ta zajmie 4 do 5 minut. Następnie dodać grzyby, zioła i czosnek. Wymieszać i pozostawić do końca, zmniejszając o połowę ponownie, ostatnie 2 do 3 minut.
Zdjąć z ognia i ubić na maśle, aż będzie kremowy. Filety udekorować sosem do patelni i podawać.