Patelnia Z Wołowiny Confetti
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Confetti wołowina patelnia może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odbierz natychmiastowy brązowy ryż, dodatkową mieloną wołowinę, env. sezon dressing mix, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Konfetti Peklowana Wołowina, Skillet Beef Pie, oraz Patelnia Wołowa Muszka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowe mięso w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; odcedzić.
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości. Wymieszać w mieszance opatrunkowej. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Dodać cukinię, pomidory i kukurydzę; lekko wymieszać. Przykryć; dusić 5 minut.
Wymieszać z wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać z ryżem; przykryć. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 5 minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać. Przykryć i odstawić 5 minut. Puch z widelcem.
Odstawić 5 minut lub do rozpuszczenia sera.