Garden Vegetable & Chicken Skillet to bezglutenowe danie główne. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,85 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 384 kalorii, 29g białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka tymianku, cebuli, marchwi i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia z kurczakiem i warzywami ogrodowymi, Czyste Jedzenie Indyka I Patelni Warzyw Ogrodowych, oraz Czyste Jedzenie Indyka I Patelni Warzyw Ogrodowych dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż kurczaka, dynię, cebulę i marchewkę na maśle przez 5-6 minut lub do momentu, gdy kurczak przestanie być różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodaj ryż i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub do miękkości ryżu. Dodaj sok z cytryny.