Patelnia Z Podwójną Fasolą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Double-Bean patelni spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 97 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Oscar mayer boczek, parmezan, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek-Podwójna Patelnia Cheeseburgera, Double Chocolate Chip Skillet Cookie dla dwóch osób, oraz Patelnia Pieczone Cukierki Bar Nadziewane Podwójne Cookie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę szparagową ugotować we wrzącej wodzie 5 min. albo aż będzie krucho.
Tymczasem, gotować boczek na dużej patelni 5 min. lub aż do chrupkości, mieszając od czasu do czasu.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową, zastrzegając 3 łyżki. kapie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Dodać cebulę do kapiących na patelni; gotować i mieszać 2 min. Wymieszać z zieloną i czarną fasolą; gotować 3 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Przełożyć na półmisek, na wierzch polać boczkiem i parmezanem.