Patelnia z ostryg i Małży pieczona z Rzep, trufli i tymianku
Patelnia z ostryg i Małży pieczona z Rzep, trufli i tymianku jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz białe pory, trufle, ostrygi pacyficzne i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 25%. Spróbuj John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Spaghetti z ostryg lub Małży, oraz Pikantne Babeczki Z Rzepy Tymiankowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pot rzepa, korzeń selera i ziemniaki w maśle bez zabarwienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Rzepa
2
Dodaj zarezerwowany wywar z małży, śmietanę, Likier ostrygowy, tymianek, sól i pieprz, i gotuj na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie.